Mer

Köp en rå, trendig klädställning i stålrör

Av Bertil Martinsen december 13, 2022 3 Min lästid

Gillar du lite rå industridesign – eller faller du för klassiskt rena linjer? En klädställning eller klädhängare i stålrör är ett av de snyggaste inslagen du kan ha i både hallen och sovrummet. I hallen kan man ha en fast installation mot väggen, medan du kan ha en rullande installation i garderoben i sovrummet.

Välj klädställning efter stil hemma

Oavsett om du ska ha klädhängare i hallen eller en klädställning i garderoben är det allra snyggast om den matchar den stil och design som du har hemma. Om du har en supermodern, minimalistisk stil kan en tung industridesign ge bostaden ett extra lyft. Hos Inredningsrör kan du hitta riktigt snygga modeller, som exempelvis klädhängaren ”Stabil”. Detta är råa, kraftiga, rustika rör som inte bara är starka, de är hyperläckra och känns ”industridesign”. Du kan till och med hänga i dessa rör och har du en butik och vill inreda den för en riktigt ”het” publik är det dessa rör du ska använda. Den snyggaste är det antika, lite ruffigt borstade röret som skapar stämning oavsett var du sätter upp det. Stabil är en vägghängare som påminner om ett räcke med kraftiga fötter som fäster i väggen. Och priset är fantastiskt för denna modeikon, långt under tusenlappen!

Köp miljövänligt hos Inredningsrör

Köper du din klädställning hos Inredningsrör köper du miljövänligt. För två år sedan lanserades det gröna initiativet på Inredningsrör i Dalarna. Detta gjordes tillsammans Viskogen – för varje såld produkt planteras ett nytt träd i Afrika. Om detta kan man läsa på varje produktbeskrivning. Man använder heller inte plast som emballage och försöker påverka sina leverantörer att göra detsamma. Genom Klimathjälpen klimatkompenserar man för 4 ton per medarbetare och år vilket är 50 % mer än vad en person belastar vår planet med per år. Inredningsrör är certifierade inom CDM Gold Standard – den tuffaste kompensationsstandarden som finns.

Stålrörsdesign av internationell klass

Inne i djupaste dalaskogen ligger det svenska företaget Inredningsrör – med sina internationella designidéer. Denna råa, högkvalitativa industridesign både designas, tillverkas och säljs av dalaföretaget Inredningsrör. Man bidrar till Dalarnas hantverk inom metall och trä genom att tillföra möbeltillverkning. Målet är innovativa, tidlösa och rustika möbler som man kan vara stolt över, och servicen är alltid mycket viktig.

De populäraste produkterna hos Inredningsrör är klädhängare eller klädställningar, dessa finns också i en massa olika modeller och utföranden där de råaste och mest oborstade ger en superimage åt kollektionen. Det fina med Inredningsrör är att de också kan bygga exakt det du vill ha av lösa stålrör och delar. Du kan med andra ord be dem design efter ditt rum, en reception eller något annat, eller så skissar du på en egen design och tar med den för att visa upp. Möjligheterna är oändliga och det är oerhört inspirerande att kunna designa något som ingen annan har, och dessutom av hög kvalitet och en design som man kan vara stolt över. Du kommer inte att ångra ett besök hos Inredningsrör i Dalarna – det är bara en tidsfråga innan detta företag befinner sig på allas läppar.